• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

UTEŽ, d.o.o.


Brane Črepinšek
Teharska cesta 34
3000 Celje
GSM: 031 300 180
TEL: 03 428 55 60
e-mail: info@utez.si
www:  https://www.utez.si/

Ponudba:
✅ Kontrolne tehtnice 👉 KLIKNI
✅ Mobilno tehtanje 👉 KLIKNI
✅ Doziranje in polnjenje 👉 KLIKNI
✅ Laboratorijski program 👉 KLIKNI
✅ Tehtanje vozil 👉 KLIKNI
✅ Lastna proizvodnja 👉 KLIKNI
✅ Servis in prodaja 👉 KLIKNI
✅ Kalibracije in overitve 👉 KLIKNI

PREDSTAVITEV

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1954 kot obrtna delavnica, ki je z razvojem leta 1959 prešla v državno last in dobila tudi svoje ime - UTEŽ. Takrat je podjetje zaposlovalo 6 delavcev.

Skozi desetletja je podjetje širilo svojo dejavnost in tako leta 1970 ustanovilo podružnico v Mariboru. Nato se je leta 1974 preselilo na sedanjo lokacijo, na Teharski cesti 34, kjer je dobilo potreben prostor, da se je lahko še dodatno razširilo. V tistem obdobju je podjetje svojo dejavnost opravljalo na celotnem območju Jugoslavije, po njenem razpadu pa se je dejavnost omejila na območje Slovenije in Hrvaške.

Preživeli smo težavno obdobje razpada trga Jugoslavije in se prilagodili delovanju v novo nastalih razmerah. Skozi celotno obdobje delovanja je podjetje vedno veljalo za kvalitetnega izvajalca storitev in ponudnika kvalitetnih izdelkov - sloves, ki nas spremlja tudi danes!

Smo del akreditiranega in imenovanega laboratorija mase, kar nam omogoča, da svojim odjemalcem nudimo storitve overjanja in kalibracij meril mase vseh vrst in nosilnosti.

Proizvajamo visoko kvalitetne tehtnice raznih nosilnosti in tipov. Na kratko omenimo tehtnice za tehtanje tovornih vozil, tehtalne sisteme na viličarjih, tehtnice za tehtanje na transportnih trakovih ter razne skladiščne tehtnice.

Naš prodajni program zajema zastopanje raznih priznanih proizvajalcev meril mase, kot tudi kvalitetno svetovanje ob nakupu teh izdelkov.

Našim izdelkom in storitvam poskušamo dodati še kaj več … nekako v stilu slogana: Naša storitev ima svojo težo!