• Trg mladosti 6, 3320 Velenje
  • 040 733 632
  • info@kupujlokalno.si

Gostišče pri Vidi


g. Miha Goršek
Zavodnje 22 A
3325 Šoštanj
GSM: 041 562 525
TEL: 03 589 51 95
e-mail: miha.gorsek@gmail.com
www:  http://www.gostisceprividi.com

Ponudba:

    jedi po naročilu
    prostor za zaključene družbe
    nedeljska kosila

 

Gostišče “PRI VIDI” v Zavodnjah

Če vas kdaj pot zanese na enodnevni ali večdnevni obisk v Topolšico pri Šoštanju, obiščite gostilno “PRI VIDI”.

To velja tako za obiskovalce zdravilišča Topolšica, kot za obiskovalce Centra za starejše “ZIMZELEN”. Oba turistična objekta sta povezana s čudovitim novim Welnesom, sprehajališči, lepimi parki, tremi bazeni tople zdravilne vode in vikend naseljem 20 hišic, ki je v njihovem kompleksu na hribčku.

Gostišče “PRI VIDI” je le 5 kilometrov iz Topolšice po lepi, gozdno vijugasti in asfaltni cesti. Ves čas ko se vzpenjate imate lep razgled na Šoštanj in Velenje.

Potem se nenadoma pred vami pojavi mala idilična vasica Zavodnje, ki šteje le 300 prebivalcev in že prva hiša z desne na vstopu v vas je čudovita gostilna “PRI VIDI” z velikim parkirnim prostorom.

V vasi je lepa cerkvica s starim župniščem, vse obnovljeno in vredno ogleda z lepo spominsko fotografijo. Gostišče ”PRI VIDI” sprejme okoli 150 gostov v petih prostorih različne velikosti in simpatično opremo. V pritličju ob vhodu je šank pa mala gostinska soba za družbo do 15 oseb. Iz nje pridete v čudoviti stekleni vrt za 20 oseb in še malo nepokrito teraso za 15 oseb, ki je poleti še posebno iskana.

Iz spodnjih prostorov v gornje pele široko, moderno dvigalo, prilagojeno tudi za invalide z vozički. Zgoraj je velika gostinska soba za 120 oseb in še mala sobica za 40 oseb.

Vse goste odlično in hitro postreže Milanov sin Miha s svojim kolegom. V kuhinji je mama Ivica z dvema pomočnicama. Torej, le 6 ljudi obvladuje preko 150 gostov. Da je to vrhunska organizacija dela, to presodite sami.

Gostišče je kot malo vaško gostilno odprla Milanova mama že leta 1969. Pridite v gostišče “PRI VIDI”, prepričajte se sami, nisem vam lagal! Gost Fery