MAREC 2018
Vabila - Velenje - 19.03.2018 - Avtor: p.a. - No: 19274 - kat: 1 preberi vse

Dobrodelna spletna licitacija z Lucijo Polavder in Urško Žolnir

Spoštovani,

podjetniki ste steber in dodana vrednost občine in države. In tako kot vi imajo tudi društva, predvsem tista, ki delujejo na dobrodelnem področju, kdaj občutek, da država premalo naredi za nas. In za državljane, ki se znajdejo v hudih življenjskih preizkušnjah.

Lokalna društva v občini Velenje in Šmartno ob Paki so pristopili k zbiranju sredstev za varno hišo Celje in Velenje. Ker je delovanje varne hiše in vse aktivnosti, ki potekajo v njej, odvisno od donacij, zbirajo tudi higienske pripomočke in hrano s podaljšanim rokom trajanja (moka, sladkor, olje itd.).

JANUAR 2018
Gospodarstvo - Velenje - 25.01.2018 - Avtor: p.a. - No: 19015 - kat: 1 preberi vse

EKOLOŠKO V 2018 - Ob nakupu čistil linije BLU prispevate 1 EUR za Ekologe brez meja

Pred šestimi leti so se v podjetju Makom d.o.o. strateško odločili, da na vseh področjih uvedejo okolju prijazne produkte. V njihovem prodajnem programu lahko najdete veliko okolju prijaznih izdelkov, ki imajo različne Evropsko priznane certifikate. Ti imajo nizek vpliv na okolje v njihovem celotnem življenjskem ciklu, od pridobivanja surovin do proizvodnje, uporabe in odstranjevanja izdelkov. Certifikati, ki jih imajo njihovi produkti vam zagotavljajo, da ste opravili okolju prijazen nakup. Še posebej ponosni soo na mikrobiološko linijo okolju prijaznih čistil BLU.